Održavanje i popravka automobila i kombi vozila

Obezbedite svom voljenom četvorotočkašu servis uz koji ćete se osećati sigurno i bezbedno! Vršimo sve vrste održavanja, provera i popravki kako bismo vam osigurali udobnu i sigurnu vožnju u svakom trenutku i na svim deonicama.

Radnim danima od 08 do 17h

Radnim danima od 08 do 17h

Održavanje i popravka automobila i kombi vozila

Obezbedite svom voljenom četvorotočkašu servis uz koji ćete se osećati sigurno i bezbedno! Vršimo sve vrste održavanja, provera i popravki kako bismo vam osigurali udobnu i sigurnu vožnju u svakom trenutku i na svim deonicama.

Radnim danima od 08 do 17h

Radnim danima od 08 do 17h

Kompletne autoservisne usluge

Bez obzira na marku i tip Vašeg automobila, TOPAUTO Servis nudi kompletnu profesionalnu i efikasnu uslugu za Vaš automobil – dijagnostiku kvara, popravku, održavanje i periodičnu proveru.

Sjajan servis i pružena usluga uz Vaše potpuno zadovoljstvo srž su naše poslovne filozofije. Briga o Vašem autu na prvom nam je mestu!

  • Profesionalizam, tačnost i ljubaznost prema klijentima
  • Visok kvalitet usluga po fer cenama
  • Menjamo samo ono što treba da se zameni na Vašem autu
  • Vodimo računa o kvalitetu proizvoda

Posebnu važnost pridajemo transparentnosti: bez obzira da li se radi o ugrađenom delu, utrošenom vremenu ili vrsti popravke – sve informacije su Vam dostupne.

TOPAUTO Servis koristi samo proverene rezervne delove renomiranih svetskih proizvođača i to po fer cenama!

Imamo pristup tehničkim informacijama proizvođača vozila, kao i periodične obuke koja su obavezna za sve zaposlene u TOPAUTO Servisu. TOPAUTO Servis konstantno prati tehničko-tehnološke promene u automobilskoj industriji koristeći savremene uređaje za dijagnostiku na vozilima uz podršku i pristup tehničkim informacijama (ugradnja, popravka i proizvođača automobila. Takođe, pohađanjem velikog broja obuka godišnje zaposleni u TOPAUTO Servisu konstantno dopunjuju i unapređuju svoje znanje i praktično iskustvo

Uvek smo otvoreni za sve Vaše primedbe i sugestije kako bi našu uslugu unapredili i prilagodili Vašim potrebama. Cilj nam je ne samo da ispunimo Vaša očekivanja, već i da ih nadmašimo i budemo empatični, pouzdani i otvoreni partner za vrednost Vaše investicije u Vaš auto! Sve ovo je garant ako ste odabrali TOPAUTO- Servis –
Vaš auto je u dobrim rukama!

Ponuda usluga Top Auto servisa

Dijagnostika

Mali servis

Veliki servis

Reglaža trapa

Kočioni sistemi

Vulkanizerske usluge

Ovlašćeni TQAS servis

Auto stakla

Servis i održavanje autoklima

Remont kvačila i menjača

Čišćenje DPF – FAP filtera

Drugo

Wynn’s servisni uređaji

Vaše vozilo je investicija koja zahteva redovno održavanje. Kao alternativa mehaničkom servisiranju, mnogi problemi vezani za Vaše vozilo mogu da se reše ili da budu sprečeni korišćenjem Wynn’s hemijskih tretmana.

Wynn’s MultiSERVE je multifunkcionalni uređaj kojim se lako i efikasno obavljaju 4 najvažnija servisa za čišćenje motora vozila. Uz uređaj MultiServe može da se koristi do 7 specijalno formulisanih proizvoda za čišćenje brizgaljki, turbine, usisne grane i filtera čestica (DPF). Uređaj je izuzetno jednostavan za rukovanje, a servis se obavlja bez rastavljanja delova motora, dok motor radi.

Čišćenje sistema za ubrizgavanje goriva (benzin i dizel)

Tretman usisne grane (benzin i dizel)

Tretman turbine (dizel)

DPF tretman (dizel)

Više od 30. godina zadovoljnih klijenata

MOTOO Auto Servis je mreža nezavisnih auto servisa u Srbiji koja funkcioniše po nemačkom franšiznom konceptu. Ovaj servisni koncept nastao je 2005. godine u Nemačkoj, od kada se konstantno unapređuje i širi i danas objedinjuje više od 240 servisa i 80 manjih kompanija koje mogu da servisiraju gotovo sve marke vozila. Od sredine 2014.godine do danas ovoj mreži se u Srbiji priključilo 48 profesionalnih auto servisa i auto centara koji ispunjavaju tehničke i organizacione standarde nemačke franšize, a koji su garant vozačima da su u njihova vozila ugrađeni kvalitetni rezervni delovi renomiranih svetskih proizvođača. Istovremeno ovi auto servisi su u prilici da koriste znanja i iskustva nemačkog tržišta što im daje mogućnost stalnog unapređenja kvaliteta poslovanja i usluživanja svojih klijenata. Članovi smo autoservisnog koncepta od samog osnivanja kao punopravni član.