Kompletne autoservisne usluge
Bez obzira na marku i tip Vašeg automobila, TOPAUTO Servis nudi kompletnu profesionalnu i efikasnu uslugu za Vaš automobil – dijagnostiku kvara, popravku, održavanje i periodičnu proveru.

Sjajan servis i pružena usluga uz Vaše potpuno zadovoljstvo srž su naše poslovne filozofije. Briga o Vašem autu na prvom nam je mestu!

• Profesionalizam, tačnost i ljubaznost prema klijentima

• Visok kvalitet usluga po fer cenama

• Menjamo samo ono što treba da se zameni na Vašem autu

• Vodimo računa o kvalitetu proizvoda

Posebnu važnost pridajemo transparentnosti: bez obzira da li se radi o ugrađenom delu, utrošenom vremenu ili vrsti popravke – sve informacije su Vam dostupne. TOPAUTO Servis koristi samo proverene rezervne delove renomiranih svetskih proizvođača i to po fer cenama!
Imamo pristup tehničkim informacijama proizvođača vozila, kao i periodične obuke koja su obavezna za sve zaposlene u TOPAUTO Servisu. TOPAUTO Servis konstantno prati tehničko-tehnološke promene u automobilskoj industriji koristeći savremene uređaje za dijagnostiku na vozilima uz podršku i pristup tehničkim informacijama (ugradnja, popravka i proizvođača automobila. Takođe, pohađanjem velikog broja obuka godišnje zaposleni u TOPAUTO Servisu konstantno dopunjuju i unapređuju svoje znanje i praktično iskustvo

Uvek smo otvoreni za sve Vaše primedbe i sugestije kako bi našu uslugu unapredili i prilagodili Vašim potrebama. Cilj nam je ne samo da ispunimo Vaša očekivanja, već i da ih nadmašimo i budemo empatični, pouzdani i otvoreni partner za vrednost Vaše investicije u Vaš auto! Sve ovo je garant ako ste odabrali TOPAUTO- Servis –
Vaš auto je u dobrim rukama!

Kompletne autoservisne usluge